söndag 19 maj 2013

Minisemester med psyklarna

Sträckan (notera det spikraka strecket: vi glömde slå på GPSen)
Idag och igår har vi provkört alla grejer och avverkat ca 9-10 mil, förutom att vi har blivit ömma i lår, rumpa och mellangård så har vi upptäckt lite fler saker som vi kommer att behöva införskaffa. Sträckan vi cyklade var norrut från Stockholm City mot Danderyd, sedan vidare runt till Vaxholm. Därifrån färja till Rindö, cykel tvärs över och färja igen till Värmdö. Någon mil senare blev vi helt psykotiskt hungriga och blev tvungna att göra ett pitstop på Lago Maggiore strax innan Hemmesta. Där mötte Wrede och Christopher upp oss på sina singlespeeds och vi cyklade vidare mot Boo. På vägen fick Wrede punka, och Chrille fick äran att spurta hem och hämta bilen. Jag och Eric fortsatte cykla och vi nådde strax Christophers mansion,

Picture courtesy of Wrede (c) 2013
Väl framme pustade vi ut en stund och började sätta upp tältet, vilket faktiskt gick lite enklare än vi båda hade trott. Wrede bidrog med insane rope access-kunskap vilket gjorde saken lite lättare.

På morgonen idag åt vi en brakfrukost utan dess like som Christopher hade förberett (se Facebook för mer info!). Vi pustade lite efter frukosten och började sedan plocka ner tältet. Det som tog mest tid var att bli kvitt en skalbagge som hade krupit in i tältet någon gång (hoppas inte att det var under natten). Till slut om vi oss iväg i alla fall och började cykla den 18km långa vägen hem, vilket faktiskt också var den lättaste etappen.

Lessons learned


  • Vi behöver stänkskärmar
  • Vi behöver bagagestroppar
  • Möjligtvis framväskor och lowrider, vi är inte riktigt 100% säkra ännu
  • Frukost on the road = bröd och jordnötssmör/Nutella (eller annat som inte behöver förvaras kallt)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar