söndag 16 juni 2013

We got knocked down, and we didn't get up againDet tar emot att skriva det, men ja, just nu sitter vi på en buss mot Stockholm. Låt mig dra bakgrunden ... Vi har haft en uppriktigt sagt helvetisk natt på Fyrishovs camping. Allt var bra fram tills att vi skulle gå och lägga oss. Vi låg och solade en stund när vi kom fram, satte upp tältet och vi träffade till och med på några trevliga lulebor som vi konverserade lite med. Efter det gick vi och käkade thaikäk på en närbelägen restaurang. Inget kulinariskt himmelrike precis, men vi var hungriga så det slank ner rätt bra ändå. Allt var frid och fröjd helt enkelt.

Sen började the mighty night of doom. Ungefär 60 meter från platsen där vi hade slagit upp tältet så hade ett gäng på 10-12 snubbar bestämt sig för att ha allsång natten lång. Vi gick, dödströtta, och lade oss kl 21 och fick sova en timme eller två innan konserten började. Dem höll på till ungefär kl 03. Vi gick upp 07:30. Cirka fyra timmars sömn är helt enkelt för jävla lite. Tråkigt men sant.

Vi, eller rättare sagt jag (Viktor), fick tuppjuck i tältet och låg och svor för mig själv. Till slut gick jag och sa till dem. Notera att det här var strax efter 23, vilket också råkar vara tiden när det ska vara tyst på campingen. Denna tillsägelse resulterade i att allsångens generella tema tog en twist från muntra dryckesvisor till att handla om hur de ska rycka upp våra tältpinnar.

Dagen efter, idag, vaknade jag upp med huvudvärken från helvetet och Eric med rumpvärk som man inte ens önskar sina värsta fiender. Därför sitter vi på bussen. Förlåt. Nu är det bara att bryta ihop och komma igen, för på lördag smäller det.

Lessons learned:

* Öronproppar. Köp.
* Kudde, ett måste (tycker Viktor iaf)
* Bättre regnkläder
* Alltid ha en matranson med sig
* Det löser sig


2 kommentarer:

  1. Se och lär: http://www.pitea-tidningen.se/nyheter/senaste_nytt/cyklar-jorden-runt-7715244-default.aspx

    SvaraRadera