måndag 24 juni 2013

Destination: Avesta


Vi sitter just nu på en lunchrestaurang i Avesta och äter vad som förmodligen är den bästa lunchen (och maten för den delen) vi har ätit hittills. Den är belägen en liten bit från Avesta centrum, i ett gammalt nedlagt verk precis vid vad vi gissar är Dalälven. Hit hittar man inte om man inte vet vars man ska! Så, hur tusan hittade vi hit då? På vägen genom Avesta centrum blev vi stannade av en nyfiken och trevlig kvinna som visade sig vara journalist på jakt efter nästa stora scoop att skriva om i Avesta lokaltidning. Självklart ställde vi upp på en intervju och en bild, och vi räknar med att vi snart finns i en lokaltidning nära er (om du bor i närheten av Avesta)! Nu ska vi ta en kaffe och sen trampar vi vidare mot Säter. Tjingeling!5 kommentarer:

 1. Ska försöka komma över ett ex av Avesta Tidning om de finns kvar när jag åker upp /Henrik

  SvaraRadera
 2. Jag har precis läst artikeln och blev därför nyfiken på bloggen. Halvsida med bild i dagens Avesta Tidning. Lycka till på färden
  /Maria

  SvaraRadera
 3. Henrik: Det vore kanon! Verkar inte som att artikeln finns på webben.

  meamea: Vad kul! Tack så mycket :)

  SvaraRadera
 4. Ni finns med i tidningen! :D

  superkul ide att cykla! funderar själv på det! ;D

  SvaraRadera
 5. Elsa: Superkul att vara med i tidningen! Och det är bara att göra det, det är ett grymt sätt att se Sverige och samtidigt få lite motion. Folk är så himla trevliga och hjälpsamma längs vägen också :)

  SvaraRadera